T1 izbacuje Sam_H i Poloson iz svog Dota 2 popisa

Objavio 2026-07-03

Slika putem T1

Do trenutka kada se T1 zapravo uspije natjecati u nekom događaju na Dota Pro Circuit, polovica dota 2 natjecateljske scene jugoistočne Azije možda je igrala za tim. Organizacija je danas odlučila napustiti i Samsona "Sam_H" Hidalga i Wilsona "Poloson" Chin Wei.

Ovo je šesti mjesec zaredom u kojem je T1 povukao neki oblik liste. Organizacija je nedavno krajem studenog dovela i Souliya "JaCkky" Khoomphetsavong i Kennyja "Xepher" Deo.

금 일부로 T1 Dota 2 에서 활동 한 Poloson 선수 및 Sam_H 선수 와 계약 을 종료 하게 되었습니다. 올해 함께 해주신 활약 에 감사 드립니다.

Danas se rastajemo s Polosonom i Sam_H. Izuzetno cijenimo njihov doprinos timu i želimo im sve najbolje. pic.twitter.com/LbhvwN8C0i

— T1 (@ T1) 31. prosinca 2020.

Od formiranja prošlog kolovoza T1 je na svom popisu imao 15 različitih igrača, uključujući svoja dva najnovija dodatka. Poloson je zapravo bio najdugovječniji igrač momčadi prije nego što je pušten ranije danas, nakon što se pridružiou svibnju kao dio prvog premještanja sastava momčadi. Sam_H pridružio se kasnije u kolovozu.

"Danas se rastajemo od Polosona i Sam_H", rekao je T1. "Izuzetno cijenimo njihov doprinos u timu i želimo im sve najbolje."

Tim je zabilježio malo kontinuiranog uspjeha u 2020. godini, ali T1 je uspio izboriti treće mjesto na Beyond the Summitu Pro sezona četvrte sezone, koja je barem pokazala menadžment da imaju nešto s bivšim istaknutim Geek Famom Karlom Jaymeom na čelu.

Sada će organizacija popuniti popis oko Karla, JaCkkyja, Xephera i glavnog trenera Parka "Ožujak" Tae-pobjednika prije ponovnog pokretanja DPC-a 18. siječnja.